Boka tid 0611-51 19 90 Praktikertjänst

Tandläkare Bollstabruk

Tandläkare i Bollstabruk

Letar du tandläkare i Bollstabruk med omnejd (Kramfors, Nyland, Väja mm) så har du kommit rätt!

Välkommen till Tandläkarekedjan.Vi har klinik i Bollstabruk, Härnösand och Stockholm. Vi har lång erfarenhet av både vanlig tandvård och mer avancerade ingrepp.

Vi har personal med lång erfarenhet som arbetar för att du i det längsta ska behålla dina egna tänder och för att resultatet av behandlingen ska se naturlig ut och du ska bli nöjd.

Vi erbjuder en individuellt anpassad tandvård och satsar på ny teknik och löpande fortbildning för att alltid kunna ge dig den bästa tänkbara tandvården. Hos oss är dina tänder i trygga händer! Du bestämmer själv hur ofta du vill gå på kontroller.

  • För oss är det av största vikt att skapa tillit mellan patient och vår personal.
  • Vi bestämde oss tidigt att förändra synen på svensk tandvård.
  • Målet har alltid varit att ingen ska känna att det är tråkigt, obehagligt eller omständigt att gå till tandläkaren.
    Idag har vi tre kliniker i Sverige (Härnösand, Bollstabruk och Stockholm) i dem har vi hjälpt tusentals patienter att skapa sitt drömleende.
  • Vi är kort sagt en av Sveriges minsta men framförallt trevligaste tandläkarekedja. Vi hjälper dig som kund med alltifrån kompletta undersökningar och allmäntandvård till vuxna. Våra skickliga tandtekniker håller världsklass.
  • Med passion, tillgänglighet och kvalitet vill vi ge dig och dina kära de bästa förutsättningarna för en god tandhälsa livet ut!

Kliniken i Bollstabruk

Vår tandvårdsklinik i Bollstabruk ligger på Björkvägen 2 c i närheten av Bollsta Folkets hus och Coop. Här kan vi välkomna patienter från Kramfors, Sollefteå, Väja, Nyland m.m.). För att du ska känna att du är i trygga händer så investerar vi både i ny och modern utrustning såväl som utbildningar för vår personal.

Läs mer om oss här >>>

Lista dig i Bollstabruk

Som kund hos oss i Bollstabruk är du unik och dina behov och önskemål är alltid det som styr vårt arbete. Vårt mål är alltid att överträffa dina förväntningar. Att lista sig är en intresseanmälan och vi kommer ringa upp dig för mer information. Låt oss bli din tandläkare i Bollstabruk!

Lista dig idag så kontaktar vi dig och berättar mer!

Hitta till Tandläkarekedjan i Bollstabruk

Boka

Boka tid