Boka tid 0611-51 19 90 Praktikertjänst

Tandläkare Västernorrland

Tandläkare i Västernorrland (Härnösand och Bollstabruk)

Missnöjd med dina tänder eller din tandläkare? Välkommen till Tandläkarekedjan. Vi gör allt för att du ska vara nöjd.

Välkommen till Tandläkarekedjan. Vi är en professionell, modern och pålitlig tandläkare i Härnösand, Bollstabruk och i Stockholm.

Bästa tandvården

Vi vill ge dig den bästa tandvården som går att få i Härnösand, Bollstabruk och Stockholm. Därför investerar vi mycket i vår personal med utbildningar men även i vår utrustning på kliniken. Inget lämnas åt slumpen.

Läs mer om oss här >>>

Bästa tandläkaren

Vi strävar efter att vara den bästa tandläkaren i Härnösand, Bollstabruk och Stockholm. Att vara den bästa tandläkaren innebär inte bara att själva vården du får är bra. ALLT ska vara bra, från första kontakten, rådgivning, fräsch mottagning, prismässigt, tydlighet, ja allt som du möts av i kontakten med oss. Välkommen att höra av dig till oss så ska vi se vad vi kan hjälpa just dig med.

Lista dig i Härnösand, Bollstabruk eller Stockholm

Det är skillnad på tandvård och tandvård. Som kund hos oss är du unik och dina behov och önskemål är alltid det som styr vårt arbete. Och vårt mål är alltid att överträffa dina förväntningar. Att lista sig är en intresseanmälan och vi kommer ringa upp dig för mer information. Låt oss bli din tandläkare i Härnösand!

Lista dig idag så kontaktar vi dig och berättar mer!

Våra kliniker

Tandläkare och tandvård i:

  • Härnösand
  • Bollstabruk
  • Stockholm
Boka

Boka tid